Vermist

Tips banner

Landelijk nieuws

Zwaargewonden treinongeval buiten levensgevaar

Oss - Het meisje en de vrouw die vorige week zwaargewond raakten bij het tragische ongeval op een spoorwegovergang in Oss, zijn buiten levensgevaar. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang. Bij het ongeluk kwamen donderdagochtend vier kinderen (4, 4, 6 en 8 jaar) uit Oss om het leven. Ze zaten in een bakfiets, die werd aangereden door een trein. Een 11-jarig meisje uit Oss en een vrouw van 32 uit Heesch, de begeleidster van de kinderen, raakten zwaargewond. Beiden liggen nog altijd in het ziekenhuis. Op een later moment wordt met ze gesproken. Dankbaar De familie van de 32-jarige begeleidster laat weten dankbaar te zijn voor alle steun: “Onze dochter en echtgenote is buiten levensgevaar. Wij willen iedereen bedanken voor de steun en hulp die wij krijgen van familie, vrienden, collega’s, ouders, kinderen, hulpverleners, bekenden en onbekenden. Het is hartverwarmend en het draagt ons in deze moeilijke periode. Onze gedachten gaan tegelijkertijd uit naar de andere gezinnen die hierbij betrokken zijn. Wij wensen hen veel kracht toe.” Onderzoek Hoe het ongeluk kon gebeuren wordt nog altijd uitgebreid onderzocht. Het onderzoek bestaat onder andere uit het spreken met getuigen, onderzoek aan de bakfiets en het bekijken van camerabeelden. Op dit moment zijn er nog geen conclusies te trekken over de toedracht van het ongeluk.

Lees verder...
45-jarige Michael van de Ven (Mike Wright) uit Boxmeer vermist

Vermist sinds 17-9 vanuit Boxmeer de 45-jarige Michael van de Ven (Mike Wright) De heer Van de Ven is op maandag 17 september 2018 omstreeks 16.00 uur vertrokken vanaf zijn woning aan de Kloostertuin te Boxmeer. Heeft tegen familie gezegd dat hij naar Weert zou gaan. Is daar echter nooit aangekomen. Michael van de Ven noemt zich al jaren Mike Wright. Mike droeg een blauw T-shirt met een borstzakje, donkere spijkerbroek, licht grijze versleten sportschoenen van het merk Sketchers. Hij heeft een baard en snor welke in elkaar overlopen. De baard is iets langer bij de kin. Baard en snor zijn donker van kleur. Michale heeft tatoeage in zijn nek in de vorm van een tribal. Hij draagt in zijn rechter oor twee zilveren oorbellen in de vorm van ringen. Hij is vertrokken in een zwarte Volvo 850 voorzien van het kenteken: JZ-DS-62. Voertuig heeft een gouden strip. Roepnaam: Mike Geboortedatum:11-04-1973 Huidige leeftijd: 45 Lengte 173 cm Haarkleur: Donker bruin, gedragen in staart Oogkleur: Bruin Geslacht: Man Zaaknummer: 2018188089

Lees verder...
79-jarige Mona Baartmans uit Delft vermist

Vermist sinds 23-9 vanuit Delft de 79-jarige Mona Baartmans. Mevrouw Baartmans is op zondag 23 september 2018 - omstreeks 17:00 uur -afgezet op de hoek Oosteinde/Broerhuisstraat in Delft. Hierna is er geen contact meer met haar geweest. Ze is slecht ter been en loopt normaal met een rollator. Deze had ze niet bij zich. Roepnaam: Mona Naam: P. Baartmans Geboortedatum: 21-12-1938 Huidige leeftijd: 79 Lengte: 164 cm Haarkleur: Rood/bruin Geslacht: Vrouw Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Zaaknummer: 2018258981

Lees verder...
Schoorsteenbrand snel onder controle

Maandagavond heeft er iets na 18.00 een kleine brand gewoed in een schoorsteen van een woning aan de Pinksterbloem in Apeldoorn. De brandweer kwam met een tankautospuit en een hoogwerker met spoed ter plaatse. De brandweer had met behulp van de hoogwerker het brandje snel onder controle. De brandweer kon na het schoonvegen van de schoorsteen retour post.

Lees verder...
Auto te water aan de Celciusstraat

Ede - Maandagavond is er een auto te water geraakt aan de Celsiusstraat in Ede. De inzittenden van de auto raakten onderkoeld en zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws